Lediga jobb

Österbottens vatten- och miljö rf är en expert- och samverkansorganisation som arbetar tillsammans med kommuner, industriföretag och andra vattenanvändare, vars uppdrag är att främja vatten- och miljöskydd och -vård. Verksamhetsområdet är Österbottens landskap (Södra och Mellersta Österbotten, Österbotten samt en del av Norra Österbotten). Vår verksamhet är uppdelad i vattenskyddsfrämjandeprojekt och uppdrag. Projekt spelar en viktig roll i vårt arbete.

VI SÖKER EN MILJÖEXPERT

Österbottens vatten och miljö rf söker för en tillsvidareanställning en flexibel och initiativrik expert inom miljö- och vattenskydd. Till arbetsuppgifterna hör omväxlande uppgifter så som sammanställning av kontrollprogram och rapporter samt koordinering av samkontroller och anbudsförfaranden. Uppgifterna avser främst kontroller av avloppsvatten, vatten, grundvatten och avstjälpningsplatser på de österbottniska landskapens områden. I uppgifterna ingår även provtagning, information och deltagande i ÖVM:s projektarbete. Du kommer att arbeta tillsammans med våra medarbetare i olika uppdrags- och projektarbeten och även inom kundservice.

Av sökanden förutsätts biologi, miljövetenskaplig eller annan tillämplig examen på universitets- eller högskolenivå samt tidigare arbetserfarenhet inom branschen. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändiga. Kunskaper i de bägge inhemska språken behövs. Lön enligt avtal. Arbetsförhållandet omfattar en prövotid på sex månader.

Vi erbjuder en mångsidig och stimulerande arbetsmiljö i Jakobstad samt möjlighet till delvis distansarbete. Arbetet börjar så snart som möjligt/enligt avtal.

Ansökningarna inklusive löneanspråk skall lämnas in senast den 17 september 2024 kl. 15.00 till adressen heli.jutila(a)pvy.fi.

Tilläggsuppgifter om arbetet och Österbottens vatten och miljö rf ger verksamhetsledaren Heli Jutila, tel. 0400 924848 (heli.jutila(a)pvy.fi), styrelsens ordförande Andreas Svarvar, tel.  044 7851262  (andreas.svarvar(a)jakobstad.fi) samt Österbottens vatten och miljö rf:s hemsidor på adressen https://pvy.fi/framsida/.