Haemme media-alan kesäharjoittelijaa

Haemme media-alan kesäharjoittelijaa työskentelemään Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:n perustoiminnassa ja hankkeissa.

Edellytämme joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kenttätyökelpoisuutta ja auton käyttömahdollisuutta. Hallitset some- ja nettitiedotuksen ja juttujen kirjoitus onnistuu. Toivomme, että kesäharjoittelija olisi opintojen loppuvaiheessa tai omaisi vähintään parin vuoden opintokokemuksen. Edellytämme kokemusta WordPress-sivustojen päivittämisestä. Huolellinen ja analyyttinen työote katsotaan eduksi. Aikaisempi soveltuva työkokemus luetaan eduksi. Myös Dronen käyttölupa ja kokemus käytöstä on etu.

Työtehtäviisi kuuluu tiedotus hankkeisiin ja perustyöhön liittyen. Osallistut normaalityöhömme ja suunnittelet tiedotusta niin, että näkyvyytemme paranee. Avustat hankkeissa esim. erilaisia ilmoituksia laatien, juttuja kirjoittaen ja some-näkyvyyttä lisäten. Maastotyö ja asiantuntijatyö halutaan näkyviin tiedotuksessamme. Työhömme kuuluu mm. vesinäytteiden ottoa, mittauksia, luontokartoituksiin osallistumista, yhteydenpitoa maanomistajiin, erilaisten tilaisuuksien järjestämistä, näytetulosten koostamista ja raporttien laatimista, järjestely- ja arkistointitehtäviä, tiedotusta sekä muutakin. Tulet avustamaan toiminnanjohtajaa ja muita työntekijöitämme heidän projekti- ja toimeksiantotöissään.

Toimipisteesi sijaitsee Pietarsaaren kaupungintalolla, mutta sinulla tulee olla valmius liikkua koko Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan ja eteläisen Pohjois-Pohjanmaan alueella. Suomen kielen taito on välttämätön ja ruotsin taito luetaan eduksi.

Työ alkaisi joko touko- tai kesäkuussa riippuen opiskelijan mahdollisuuksista ja jatkuisi kolme kuukautta.
Palkka on riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta 1800 – 2100 €.

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV ja julkaisuluettelo sekä muut tarpeelliseksi katsomasi dokumentit. Ilmoita, onko sinun mahdollista saada harjoittelutukea opistoltasi.

Hakuaika on 24.1.2023-21.2.2023.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti osoitteeseen heli.jutila(at)pvy.fi.

Ajankohta ja kesto: 5/2023 – 9/2023; 3 kk
Työn luonne: Kesätyö
Palkka: 1800 – 2100 €
Sijainti: Pohjanmaa (Pietarsaari)
Viimeinen hakupäivä: 21.02.2023

Yhteyshenkilö: Heli Jutila, toiminnanjohtaja