Tarjouspyyntö: Juovanlahden, Siirilän kosteikon ja Kylmäojan luontoselvitykset

Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry pyytää tarjouksia Juovanlahden, Siirilän kosteikon ja Kylmäojan luontoselvityksistä alla olevan linkin kautta ladattavissa olevan tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Työ liittyy yhdistyksen hallinnoimaan Vesiensuojelun tehostamisohjelman Vedet kuntoon ja tutuiksi eli VETO2 -hankkeeseen.

Tarjouspyyntö: Tarjouspyyntö Juovan kosteikon luontoselvitykset_2023
Liite 1. Lähestymiskartta
Liite 2. Luontokartoitusalueet
Liite 3. Tarjouslomake tiedot tarjoajasta_Ullavan_luontoselvitykset                                                                Liite 4. Tarjouslomake_hintatiedot

Mahdolliset tarjouspyyntöä tai tarkkailuohjelmaa koskevat kysymykset lähetetään s‐postilla osoitteeseen heli.jutila(at)pvy.fi. Kysymysviestin aiheeksi tai otsikoksi on laitettava ”Kysymykset tarjouskilpailuun, Juovanlahden, Siirilän kosteikon ja Kylmäojan luontoselvitykset”.

Tarjous tulee jättää viimeistään 29.3.2023 kello 14.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen heli.jutila(at)pvy.fi.