Haemme taloussihteeriä

Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry hakee määräaikaiseen, osa-aikaiseen (60 %) työsuhteeseen taloussihteeriä, jolta sujuvat monenlaiset taloushallinnon tehtävät. Työtehtäviin kuuluu talous- ja hankehallinnointiin osallistumista, maksatushakemusten laatimista, kilpailutukseen liittyviä tehtäviä ja erilaista laskutusta. Tulet avustamaan toiminnanjohtajaa ja toimimaan yhteistyössä työntekijöidemme kanssa projekti- ja toimeksiantotöissä.

Hakijalta vaaditaan taloushallintoalan tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon alalta ja kokemusta myös projektihallinnosta ja käytännön työtehtävistä. Edellytämme joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Huolellinen työote katsotaan eduksi. Käytämme Procountor-ohjelmaa, joten sen käytön hallinta on tärkeää.

Toimipisteesi sijaitsee Pietarsaaren kaupungintalolla. Suomen kielen taito on välttämätön ja ruotsin taito luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työympäristön sekä osittaisen etätyömahdollisuuden. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan ja kestää koeajan jälkeen 31.12.2024 asti. Jakson päätyttyä jatko on mahdollinen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 27.2.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen heli.jutila@pvy.fi. Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV ja julkaisuluettelo sekä muut tarpeelliseksi katsomasi dokumentit, esim. palkkatukimahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä ja Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:stä: toiminnanjohtaja Heli Jutila puh 0400 924848 (heli.jutila@pvy.fi), hallituksen puheenjohtaja Andreas Svarvar, puh 044 7851262 (andreas.svarvar@jakobstad.fi) sekä Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:n kotisivut osoitteessa www.pvy.fi.