Haemme bio- tai ympäristöalan kesäharjoittelijaa

Haemme bio- tai ympäristöalan kesäharjoittelijaa työskentelemään Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:n perustoiminnassa ja hankkeissa.

Edellytämme joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kenttätyökelpoisuutta ja auton käyttömahdollisuutta. Toivomme, että kesäharjoittelija olisi opintojen loppuvaiheessa tai omaisi vähintään parin vuoden opintokokemuksen. Huolellinen ja analyyttinen työote katsotaan eduksi. Aikaisempi soveltuva työkokemus luetaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu vesinäytteiden ottoa, mittauksia, luontokartoituksiin osallistumista, yhteydenpitoa maanomistajiin, erilaisten tilaisuuksien järjestämistä, näytetulosten koostamista ja raporttien laatimista, järjestely- ja arkistointitehtäviä, tiedotusta sekä muutakin. Tulet avustamaan työntekijöitämme heidän projekti- ja toimeksiantotöissään. Voimme myös keskustella mahdollisuudesta aloittaa opinnäytetyö Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:n tehtäväkentällä.

Toimipisteesi sijaitsee Pietarsaaren kaupungintalolla, mutta sinulla tulee olla valmius liikkua koko Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan ja eteläisen Pohjois-Pohjanmaan alueella. Suomen kielen taito on välttämätön ja ruotsin taito luetaan eduksi.

Työ alkaisi joko touko- tai kesäkuussa riippuen opiskelijan mahdollisuuksista ja jatkuisi kolme kuukautta.
Palkka on riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta 1800 – 2100 €.

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV ja julkaisuluettelo sekä muut tarpeelliseksi katsomasi dokumentit. Ilmoita, onko sinun mahdollista saada harjoittelutukea yliopistoltasi. 

Hakuaika on 24.1.2023-21.2.2023.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti osoitteeseen heli.jutila(at)pvy.fi.

Ajankohta ja kesto: 5/2023 – 9/2023; 3 kk
Työn luonne: Kesätyö
Palkka: 1800 – 2100 €
Sijainti: Pohjanmaa (Pietarsaari)
Viimeinen hakupäivä: 21.02.2023

Yhteyshenkilö: Heli Jutila, toiminnanjohtaja