Avoimet työpaikat

Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry on kuntien, teollisuuslaitosten ja muiden vedenkäyttäjien muodostama asiantuntija- ja yhteistyöorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää vesien- ja ympäristönsuojelua ja -hoitoa. Toiminta-alueemme ovat pohjalaismaakunnat (E-P, K-P ja Pohjanmaa sekä osa Pohjois-Pohjanmaata). Toimintamme jakautuu vesien- ja ympäristönsuojelun edistämiseen ja toimeksiantoihin. Hankkeet ovat merkittävässä roolissa työssämme.

HAEMME PROJEKTIKOORDINAATTORIA!
(2.1.2024, päivitys 24.1.2024)

Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry hakee määräaikaiseen työsuhteeseen joustavaa ja oma-aloitteista vesien- ja ympäristönsuojelun asiantuntijaa. Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti yhdistyksen hankkeiden koordinointi ja hanketoimintaan osallistuminen (mm. VETO2-, ViVe-, Rannikko-Pohjanmaan vesistökunnostusverkosto, Ähtävänjoen kalat ja helmet- hankkeet), sisältäen mm. tapahtumien järjestämistä, tiedottamista, yhteydenpitoa hankekumppaneiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa, ostopalveluiden kilpailuttamista sekä hankkeiden raportointia ja maksatuksien valmistelua. Lisäksi projektikoordinaattori osallistuu tarkkailujen suunnitteluun ja raportointiin sekä kilpailutuksiin ja asiakastyöhön. Tulet toimimaan yhteistyössä työntekijöidemme kanssa projekti- ja toimeksiantotöissä.

Hakijalta vaaditaan biologian, ympäristöalan tai muu soveltuva yliopisto- tai korkeakoulututkinto sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Ajokorttia ja oman auton käyttöä edellytetään. Molempien kotimaisten kielten hallinta on tarpeen. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työympäristön Pietarsaaressa sekä osittaisen etätyömahdollisuuden. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan ja kestää aluksi 31.10.2026 asti. Jakson päätyttyä jatko on mahdollinen. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 12.02.2024  klo 16.00 mennessä osoitteeseen heli.jutila(a)pvy.fi.

Lisätietoja tehtävästä ja Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:stä: toiminnanjohtaja Heli Jutila puh 0400 924848 (heli.jutila(a)pvy.fi), hallituksen puheenjohtaja Andreas Svarvar, puh 044 7851262 (andreas.svarvar(a)jakobstad.fi) sekä Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:n kotisivut osoitteessa www.pvy.fi.

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

HAEMME KESÄHARJOITTELIJAA

Haemme bio- tai ympäristöalan kesäharjoittelijaa työskentelemään Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:n perustoiminnassa ja hankkeissa.

Edellytämme joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kenttätyökelpoisuutta ja auton käyttömahdollisuutta. Toivomme, että kesäharjoittelija olisi opintojen loppuvaiheessa tai omaisi vähintään parin vuoden opintokokemuksen. Huolellinen ja analyyttinen työote katsotaan eduksi. Aikaisempi soveltuva työkokemus luetaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu vesinäytteiden ottoa, mittauksia, luontokartoituksiin osallistumista, yhteydenpitoa maanomistajiin, erilaisten tilaisuuksien järjestämistä, näytetulosten koostamista ja raporttien laatimista, järjestely- ja arkistointitehtäviä, tiedotusta sekä muutakin. Tulet avustamaan työntekijöitämme heidän projekti- ja toimeksiantotöissään. Voimme myös keskustella mahdollisuudesta aloittaa opinnäytetyö Pohjanmaan vesi ja ympäristö ry:n tehtäväkentällä.

Toimipisteesi sijaitsee Pietarsaaren kaupungintalolla, mutta sinulla tulee olla valmius liikkua koko Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan ja eteläisen Pohjois-Pohjanmaan alueella. Suomen kielen taito on välttämätön ja ruotsin taito luetaan eduksi.

Työ alkaisi joko touko- tai kesäkuussa riippuen opiskelijan mahdollisuuksista ja jatkuisi kolme kuukautta.
Palkka on riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta 1850 – 2150 €.

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV ja julkaisuluettelo sekä muut tarpeelliseksi katsomasi dokumentit. Ilmoita, onko sinun mahdollista saada harjoittelutukea yliopistoltasi. Hakuaika on 11.1.2024-12.2.2024. Lähetä hakemuksesi sähköisesti osoitteeseen heli.jutila(a)pvy.fi.

Lisätietoja tehtävästä:
Heli Jutila, toiminnanjohtaja
puh. 0400 924848  (heli.jutila(a)pvy.fi)